miercuri, 11 martie 2020

IT-Bălți! Fii MAGICIAN!

Cea mai bună investiție pe care o poți face în viitor este investiția în TINE! Cu cât mai repede o să înțelegi asta cu atât mai bine, deoarece tinerețea este un lucru important!

Este vorba în primul rând să îți lărgești viziunea și domeniul de cunoștințe! E bine să urmezi educația formală mergând la școală sau universitate, dar și mai important este studierea a ceea ce îți este cu adevărat interesant.

Cărțile, cursurile online, certificatele, programe de creștere personală, seminare, training-uri, etc.

TU ești cel mai mare activ! Cu cât mai mult investești în tine cu atât mai de valoare devii!

În lumea de azi sunt tot mai multe posibilități, de exemplu multitudinea de lecții gratuite! Încearcă să prețuiești asta și să participi la ele! În viitor vei cunoaște dacă îți este necesar să cheltui banii pentru ceva programe contra plată!

Drag cititor, îți propun să exploatezi cunoștințele dobândite pentru MAGIE, aici acasă în regiunea de nord a Republicii Moldova!

Arthur C. Clarke a spus:

Orice tehnologie suficient de avansată nu poate fi deosebită de magie.

Fii acela care dezvoltă tehnologii! Deosebit de actuale la moment sunt tehnologiile digitale! Fii acela care vei contribui la noi tehnologii aici acasă în regiunea de nord a Republicii Moldova!

Dispui de tot ce e necesar pentru asta:

- oameni care cunosc tehnologiile!
- sunt instituții de învățământ profesional-tehnice și universitare cu specialități tehnologice!


- companii specializate pe tehnologii
  • de programare;
  • de comunicare electronică;
  • de asamblare și vânzare tehnică de calcul;
  • de protecție a datelor personale
  • de consultanță, recalificare și dezvoltare în IT
- asociație specializată pe susținerea ta în dezvoltarea profesională

Asociația pentru dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI) reprezintă o asociație obștească nonguvernamentală, apolitică, nonprofit, constituită prin libera manifestare a voinței persoanelor asociate, în vederea dezvoltării domeniului inovațiilor în inginerie și tehnologii digitale în Republica Moldova, în mod special în regiunea de nord.

Investește în cunoștințele tale și cu siguranță îți poți găsi locul tău de muncă în cadrul unei companii IT locale în funcție de MAGICIAN sau eventual să devii antreprenor MAGICIAN în domeniul IT aici aproape de casă, în regiunea de nord a Republicii Moldova!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Numărul companiilor IT în regiunea de nord a Republicii Moldova crește constant...

Domeniul IT s-a dovedit unul foarte important în ultima perioadă. Chiar și acei care au fost sceptici și nu aveau deprinderi de a lucra...